Dødens diegese. Om dødeopvækkelserne i evangelierne - Hallbäck, Geert (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2015)
På grundlag af semiotik (Greimas) og psykoanalyse (Lacan) analyseres troen i Det Nye Testamente som det, der negerer den reale død, og Livet, altså det troskvalificerede, evige liv, som den endelige identifikationsværdi. I evangeliets forstand handler det ikke om at blive myndig i denne verden, men om at blive levende i en anden verden eller i en anden dimension, dvs. i menigheden.