Død, urenhed og dødsrige - Lundager Jensen, Hans J. (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2015)
Forestillinger om død i Det Gamle Testamente bør ses i relation til en kosmologi, der modstiller himmel, jord og underverden, og en topologi, der modstiller tempel, daglig bnbolig og gravplads