Akser og hybrider - Mejrup, Kristian (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2013)
Om udviklingen af hybride litterære former for jødisk apokalyptik ud fra teorier om aksetid og overgang fra mythos til logos (Jasper; Bellah). Med eksempel fra Hermas' Hyrden