Exodus, ritual, cognition - and memory - Feldt, Laura (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Introduktion til teorier om kulturel hukommelse og om det fantastiske i litteratur samt en analyse af de fantastiske elementer i Ex 1-18