Kognition, evolution og Bibel - Lundager Jensen, Hans J. (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Teorier om biokulturel evolution og aksetid, fx som hos Robert Bellah, er et lovende fremtidigt forskningsfelt også for Bibelfaget