Hermeneutiske udfordringer til eksegesen i det 21. århundrede - Gjesing, Lars Ole (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Undervisningen af teologer i Bibelfag bør appelere mere, end tilfældet er nu, til de studerendes eksistentielle vinkling og engagement i faget. Den bør have  tre fokuspunkter: argumentation, fortælling og spørgsmålet om troens tilblivelse