'For det var nemlig ikke tid for figner.' (Mark 11,13b). En note til forholdet mellem kognitionsforskning og eksegese - Nørgaard, Lars (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Forsøg på at vise, hvordan kognitiv semantik kan kaste lys over en konkret tekstsekvens, her fortællingen om forbandelsen i figentræet i Mark 11