Kain og Abel i receptionshistorien - Harritsø, Lizette (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
I receptionshistorien, både i pseudepigraferne og i Septuaginta, undergår fortællingen om Kain og Abel en etisk og moralsk tolkning