Heaven on Earth: Jerusalem, Temple, and the Cosmography of The Garden of Eden - Stordalen, Terje (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2009)
Tematiske forbindelser mellem Edens Have (Gen 2-3) og tempel-kultiske forestillinger i GT og i Den Nære Orient