Jahves udvalgte sted. Tempelideologi og historisk (re)konstruktion - Hjelm, Ingrid (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2009)
Tempelforståelsen i Deuteronomium og i det historiske Palæstina (Jerusalem, Samaria) i persisk tid