Anmeldelse af Colleen Shantz, Paul in Ecstacy - Engberg-Pedersen, Troels (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Nemledelse af Shanz, Paul in Ecstasy (Cambridge University Press 2009). Boegns anliggende vurderes positivt mht. dens fokus på ’religiøs efaring’, på Paulus’ mentale operationer og hans brug af ’body language’. Skepsis er tilrådelig over for at udtale sig om bestemte former for trance hos Paulus eller for forsøg på at korrelere mellem forskellige typer trance, samfundstyper og sociale funktioner