Religionsvidenskab og/eller teologi: Hvad - og for hvem? - Skoven, Anne Vig (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Drøftelse af Bibelfag som del af uddannelserne i hhv. teologi og religionsvidenskab. Eksegesen bør fortsat holde den filologiske standard i hævd, holde det historisk-kritiske beredskab intakt og have et vågent øje over for, hvad der rører sig af relevante, spændende videnskabelige metoder.