Dyreriten i Gen 15,7-21 - Sonn, Bo (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
I Gen 15 ses et ritual, hvor Abram kommer Gud nær ved at gennemgå et ceremonielt forløb opbygget af Arnold Van Genneps tre klassiske faser for en overgangsrite: separation, liminalitet og inkorporation