Omskrivning, fraskrivning og overskrivning. Peters rolle i Matthæusevangeliets opgør med Markusevangeliet - Damgaard, Finn (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Argumentation for, at Matthæusevangeliets omskrivning af Markusevangeliets Peterfigur er udtryk for et forsøg på at fraskrive Peter autoritet