The Riverrun of Rewriting Scripture: From Textual Cannibalism to Scriptural Completion - Klostergaard Petersen, Anders (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Engelsk artikel; forskningshistorisk oversigt over diskussionen om kategorien ’Rewritten Bible’ og forsvar for den fortsatte brug i forskningen i form af ’rewritten Scripture’