Forord: FRIRUM – fri fra hvad og fri til hvad? - Boysen, Mikkel Snorre Wilms; Nielsen, Andreas; Oreskov, Sisse Winther; Pedersen, Lars Dahl; Hestbech, Astrid; Byskov, Louise Hvitved; Thorsen, Thomas; Sørensen, Pernille Welent; Thestrup, Klaus (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2026)
Forord til temanummeret »FRIRUM – fri fra hvad og fri til hvad?«