Digital Børnemagt!? – Et temanummer om magtrelationer mellem børn og digitale teknologier fra et børnekulturelt perspektiv - Odgaard, Ane Bjerre; Lundtofte, Thomas Enemark (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2025)
Forord: Digital Børnemagt