Pludselig er man en del af en strøm - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Karin Esmann Knudsen, red.: Hvad gør vi med børnelitteraturen. Odense: Syddansk Universitetsforlag 2012, s. 17-41. Interview ved Karin Esmann Knudsen.