Alle børnene… - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Upubl. manus, uå. Reference til Martin Zerlang: Alle børnene. Om »alle børnene«-rimene som moderne mobbedigtning. PLYS: Årbog for børne- og ungdomslitteratur nr. 8 1994.