Forord til Erik Kaas Nielsen: Den der er forkølet skal i fængsel - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Erik Kaas Nielsen: Den der er forkølet skal i fængsel – en bog om børns leg og fortællinger. København: Akademisk Forlag 2000, s. 6-10.