Børnekulturområdet ved OU - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Med røtter i klassisk humanistisk kultur, Rapport fra en konferanse mellom nordiske barnekulturforskere, Biskops Arnö, Sverige 14.-16. juni 1996, v. Aase Enerstvedt, BIN Norden, Oslo 1997, s. 129-131.