Dansk børnelitteratur - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. dansk version af Childrens' Literature, Sv. H. Rossel, ed.: A History of Danish Literature, 1993. Odense Universitet, 1996.