Dansk børnelitteratur – i 1700- og 1800-tallet - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 31. Børnelitteratur 2. Klassikere og historie, 1994, s. 117-126.