Børns legekultur: Belyst gennem analyser af fortællinger, rollelege og andre mundtlige udtryksformer - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Upubl. projektbeskrivelse, ca. 1990.