Børnekultur - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Aarhus Stifttidende, december 1988. Også publiceret i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 18, 1990, s. 19-22.