Børnekulturen truet – men den er robust og skal nok klare sig - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Dansk ungdom og idræt, Årg. 91, nr. 11, 1988, s. 10-11. Interview ved Jens K. Thygesen.