Betragtninger om leg – løse og faste - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 10, 1988, s. 5-13. Også publiceret i redigeret version i Iørn Piø, red.: Børnekultur i øjenhøjde. Ni synspunkter fra Udvalget for dansk børnefolklore. Foreningen Danmarks Folkeminder, Forlaget Folkeminder ApS., 1989, s. 39-51.