Silas rider igen: Blå blomster og lærkesang trækker atter toner af Cecil Bødkers eventyr-fløjte - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Tillæg til Information 05.12.1985.