Indianernes myter - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Information, 22.10.1985. Også publiceret i PLYS: Årbog for børne- og ungdomslitteratur, samme år, s. 22.