Sladder – fortællingens grobund - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BIXEN nr. 5, 1984. Også udgivet i Norge i Ivar Selmer Olsen (red.): Kulturens fortellinger. Oslo, 1993 samt i Legekultur, 1996, s. 127-134.