Børns sproglige kulturproduktion - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Barnekulturens ytringsformer. Seminarrapport. NAVF's Senter for barneforskning. Rapport nr. 1, 1984. Trondheim. Også publiceret i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 3, 1985 og i Legekultur, 1996, s. 63-76 under titlen Børns kulturproduktion.