Bim Bam Busse – nu ska vi ha kaffe: Eller Poulsgård efter pleaserne - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Kursiv, Meddelelser fra Dansklærerforeningen 3, 1983.