Når børn bruger mund, og sproget får krop - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. interview Han forsker i Avra-for-lavra ved Peter Riis. Børn og Unge, Årg. 14, nr. 39, s. 10-11.