Om børnelitteraturens historisk sociale funktion - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Tekster i danskundervisningen 1.-7. klasse. Konferencerapport, København: Dansklærerforeningen 1978, s. 7-31.