Impulser til handlingsprogrammer - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BIXEN 2, 1977, s. 59-63. Anne Lise Andreasen m.fl.: Børnemarked. Kritik af børnemedier og -miljøer. København: Borgen 1976.