Tidlig Kulturstart på Børnegården i Tønder - Hartz, Lisbeth; Nielsen, Lars (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2022)
Denne kommenterede billedserie handler om de samarbejder, som Børnegården i Tønder indgik i, med henholdsvis Tønder Kulturskole og Museum Sønderjylland. Forfatterne beskriver forskellige processer, hvor en gruppe børn besøger kulturinstitutionerne, får inspiration fra kulturhistorien og mundtlige fortællinger, og selv udforsker en række skabende processer, der leder frem til ferniseringer.