Forord Aarhus Pædagoger - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2022)
Publ. i Aarhus Pædagoger, Temanummer udgivet af BUPL Aarhus Kommune, uå. Tekster fra skrivekursus foranstaltet af BUPL (Lisbeth Saugmann, Niels Mors og Flemming Mouritsen), ca 1977.