Nyt fra feltet - Jørgensen, Helle Hovgaard; Toft, Herdis (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2021)
Nyheder Merete Dael, Jan Helmer-Petersen og Beth Juncker (red.) (2021). Børnekultur i Danmark 1945-2020. Anmeldelse ved Helle Hovgaard Jørgensen Anja Kirkeby (2020). Hør, hvad jeg tegner! Tegning i pædagogisk arbejde med børn Omtale ved Herdis Toft