Nordic Survey: Nordic Drama Pixi 2015. Drama teaching and education in the Nordic Countries - Andreasen, John (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2016)
Nordic Survey: Nordic Drama Pixi 2015. Drama teaching and education in the Nordic Countries