Frivillig arbeid ved Drama Boreale 2015 – Refleksjoner i lys av demokrati og danning - Iversen, Jan Viggo (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2016)
Samspillet mellem individ og fælleskab set i et dannelsesperspektiv (Norsk: karakterbygging), perspektiveres i relation til erfaringer fra arbejde i Borealens korps af frivillige unge danske universitetsstuderende.