Præsentation: Om læring, drama og æstetisk fordobling - Sørensen, Merete Cornet (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2016)
Gavin Boltons teorisæt står centralt i det aktionsforskningsprojekt, som min ph.d. afhandling (Sørensen 2015) og denne artikel baserer sig på. Her lægges der op til at udvide forståelsen af såvel dramafagets grundelementer som den komplekse læring, der kan udspille sig i samspillet i den æstetiske fordobling.