Umulig frihed – Frirum i pædagogikken - Thestrup, Klaus (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2026)
Her kan du læse to digte om pædagogikkens mulighed for at skabe et FRIRUM i mødet med hinanden i en børnehave og i børn og voksnes brug af teknologier, medier og fortællinger. De er begge skrevet under indtryk af de senere års heftige debatter om børn og medier i en pædagogisk sammenhæng. Digtene findes både her som tekst og links til en hjemmeside, hvor du kan høre og se digtene blive læst op.