Selv om man er lille, kan man have en stor stemme. Interview med Marlene Boel, chef for DR B&U - Lundtofte, Thomas Enemark (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2025)
Gennem de sidste par årtier, har Danmarks Radio bevæget sig med hastige skridt i en digital retning. I denne udvikling kan B&U på mange måder anses for at være fanebærer – også ud fra en bekymringspræmis om, at denne børne- og ungdomsmålgruppe for enhver pris skal fastholdes som publikum, så fremtidig loyalitet over for public service ikke bringes i fare. BUKS’ gæsteredaktion har stillet chef for DR B&U i Aarhus, Marlene Boel, 13 spørgsmål der skal indkredse, hvordan digital børnemagt kan bruges som prisme på DR B&U’s overvejelser, indsatser og metoder.