Projektplan for Live Rollespil v. Heidi Andersen FIRE - Wagner, Mitte Marie; Andersen, Heidi (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2025)
Bilag til artikel: »Makkerskab og legemod – et rollespilsprojekt i en fritidsordning«