Kulturelle mødesteder - Jerg, Kim; Thestrup, Klaus (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2025)
At en pædagog mødes med nogen om noget, er en slags grundmodel for pædagogiske situationer. En udvidet model er at mødes om at gøre noget med noget. Artiklen udbygger denne kultur-pædagogiske grundsituation og peger på en række centrale opmærksomhedspunkter til brug for den, der arbejder med kultur og pædagogik. Opmærksomheden rettes blandt andet mod det at være sammen, det at improvisere, det at lege og det at kende sit formål. Artiklen åbner for en hvilken som helst gruppe af mennesker i en pædagogisk sammenhæng. Der er ingen grænser for, hvad man kan gøre noget med, og om det er analogt eller digitalt eller begge dele samtidig.