Forord: Formidlingsfællesskaber – fortællinger om kulturelle praksisser med 0-6-årige - Kusk, Hanne; Jørgensen, Helle Hovgaard; Toft, Herdis (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2025)
Forord til BUKS nr. 70