Øksens erindring: En stedfortrædende fortælling eller hvordan man kan få sig en legekammerat - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Finn Wiedemann m.fl. red.: Mellem kontinuitet og forandring. Festskrift til Jørgen Gleerup. Odense: Syddansk Universitetsforlag 2007, s. 237-245.