Indledning BUKS 50 - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne og Ungdomskultur nr. 50, 2005, s. 7-14. Skrevet sammen med Herdis Toft.