Refleksivitet og refleksionstyper i børns udtryksformer - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 43 2001, s. 171-190. Også publiceret (med tilføjet indledning) under titlen »Æstetisk refleksivitet og refleksionstyper i børns former for narrative udtryk og leg – en analyse af rolleleg som fortælling«, i Jørgen Gleerup og Finn Wiedemann, red.: Pædagogisk forskning og udvikling, Odense: Syddansk Universitetsforlag 2003, s. 181-203.