Forord til den danske udgave af Hugh Cunningham - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Hugh Cunningham: Børn og barndom i den vestlige verden efter 1500. Aarhus: Klim 2000, s. 7-11.